Om oss

Eliassons rör erbjuder servicearbeten inom VVS åt privatpersoner, byggföretag, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Vi utför även nyproduktioner och ROT-arbeten. Vi månar om att leverera ett fint och gediget resultat efter kundens önskemål. Genom lång och bred erfarenhet löser vi små som stora problem.

Företaget är certifierat av branchorganisationen Säker Vatten Installation, vilket är en trygghet för våra kunder. Läs mer om säker vatteninstallation på www.sakervatten.se

Personal

Henrik Areklev

Arbetsledare

08-400 262 70
henrik@eliassonsror.se

Per Uhlén

Servicemontör

08-400 262 70
per@eliassonsror.se

Jesper Lanemar

Servicemontör

08-400 262 70
jesper@eliassonsror.se

Mikael Vidman

Entreprenadmontör

08-400 262 70
mikael@eliassonsror.se

Arbeta hos oss

VVS-montör

Jönköping

2014-10-06

Eliassons Rör AB söker en certifierad montör med bred kompetens.

Vi kommer nu ta steget vidare och etablera oss i Jönköping med omnejd. Vi söker dig som har bred kompetens inom VVS och som är van att ta stort ansvar i det dagliga arbetet. Du som montör/arbetsledare kommer att vara ansvarig för hela ledet från första kontakt med kund till färdigställt projekt. Du bör ha 5-10 års erfarenhet inom yrket. Månadslön. Körkort ochn yrkescertifikat är ett krav.

Ansökan ska innehålla beskrivning av:

  • Dig och din livssituation.
  • Din aktuella arbetssituation.
  • Mål och ambitioner.

Samt yrkescertifikat, kursintyg, diplom och andra meriter.

VVS-montör

Stockholm

2014-10-06

Eliassons Rör AB söker en certifierad montör med bred kompetens.

Du som söker ska vara social, och utåtriktad och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Du kommer att arbeta självständigt och dina arbetsuppgifter kommer i första hand att innebära VVS-service åt privatpersoner och företag, men också utförande av stambyten och nyproduktioner.